Domeinnaam en website zijn te koop! Interesse? Klik hier!

Goedemorgen! Goedemiddag! Goedenavond!

Concept

Hoe gaan we te werk?

De schoenen die ik op deze website aanbied, zijn onderverdeeld in twee categorieën, bestaande uit standaard– en unieke modellen. Deze vind je hier. De schoenen die in de shop worden weergegeven, zijn direct leverbaar en worden met de officiële doos en factuur opgestuurd. Wil je andere schoenen of je eigen schoenen laten customizen? Dan verzoek ik je om de aanvraagformulier in te vullen. 

Onze standaard modellen

Onder een standaard model verstaan wij een schoen, waarbij geen  gepersonaliseerde schets voor wordt gemaakt en waarbij alleen de vlakken worden ingekleurd, die de klant op het aanvraagformulier aangeeft, kleurencombinaties mogelijk.

Onze unieke modellen

Een uniek model is een schoen waarvoor een persoonlijke schets gemaakt wordt en waarbij je de garantie krijgt dat deze schoen maar een keer wordt gemaakt zodat u originele en unieke sneakers krijgt. Voor de unieke modellen kunnen er al schetsen beschikbaar zijn, deze kunt u hier vinden. De schetsen met een rood frame zijn reeds gebruikt. De schetsen met een groen frame zijn nog beschikbaar. Mocht je zelf inspiratie hebben, dan kan je een foto/schets uploaden met jou ideeën. Elke schets wordt maar een keer gebruikt. Als je wilt zien wat er naast de webshop nog mogelijk is, kan je ook altijd mijn portfolio bekijken!

Het proces

Dit betreft voor schoenen die niet in de webshop staan. Hiervoor moet een aanvraag worden ingediend. Hieronder vind je het proces in een grafische weergave. 

Aanvraag

Je doet middels ons aanvraagformulier een aanvraag voor een ontwerp

Contact

Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op en maak een ontwerp.

Ontwerp goed

Als het ontwerp is goedgekeurd is, krijg je een prijsopgave. Bij akkoord mag je de sneakers opsturen (verzendkosten betaal je vooruit).

Naar de klant!

Als de schoenen binnen zijn, ga ik het ontwerp uitwerken en ontvang je binnen 14 dagen jouw customized sneakers!

Angelus Leerverf

Wij werken uitsluitend met Angelus leerverf. Angelus is kwalitatief goede leerverf. Deze leerverf staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Het resultaat van geverfd leer is watervast, flexibel, elastisch en duurzaam resultaat.

Deze verf bladdert en breekt niet en is daarnaast krasbestendig. De verf is op waterbasis, dus makkelijk schoon te maken. Als de verf is opgedroogd, is de verf volledig waterproof.

Disclaimer: hoewel de kans minimaal is dat er schade ontstaat aan de leerverf, is er geen garantie dat de leerverf kan worden beschadigd. Deze schoenen zijn uitsluitend voor sneaker liefhebbers. Ik adviseer dan ook om met de customized sneakers geen buitenshuis activiteiten (zoals voetbal et cetera) te verrichten. Wij bieden 7 dagen garantie op onze customized sneakers. Wij waarborgen onze kwaliteit doordat wij de producten hebben getest bij verschillende afnemers. Daarnaast hebben wij veel tevreden klanten hebben die nog nooit problemen hebben gehad met de leerverf.

Voor verdere vragen, kan je ook altijd kijken in onze algemene voorwaarden of de FAQ van Angelus zelf.